Cel mai frumos cadou de ziua mea!!!!

 

Veronica Popescu Fight for Life Charity

77% Complete
770 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât sa imi serbez ziua de nastere un pic ...altfel decat am facut-o pana acum.Anul acesta vreau un cadou ...altfel . Vreau ca cineva, care intr-adevar are nevoie, sa primeasca un zambet - ca sa poata zambi si el , o mangaiere - ca sa poata mangaia pe altcineva la randu-i, o vorba buna - ca sa treaca mai usor peste greutati , o mancare calda - asa cum avem cu totii in fiecare zi pe masa !

Am ales acest proiect pentru ca mi-s dragi tare bunicii! Li se lumineaza fata cand vorbesti cu ei si sunt atat de doritori sa ti spuna povestea vietii lor, incercand parca sa te faca sa inveti din greselile sau din realizarile lor, incat te fac sa te intrebi : oare cum m as fi descurcat pe lor?

Mi-am pierdut demult bunicii dar, imi aduc aminte ce mult se bucurau sa ma vada,cat de drag le era sa impartaseasca "probleme de oameni mari" cu mine ,cat erau de fericiti cand ii ajutam la treburi!

Cu totii avem/am avut bunici si cred ca tuturor ni se par/pareau fascinanti in tot ceea ce au facut/fac/vor face pentru copiii lor sau pentru copiii copiilor lor!

E o vorba ..de-a bunicilor : " cine nu are batrani sa i cumpere!" As schimba vorba asta cu " cine nu are batrani sa-i ajute si sa se bucure de prezenta lor... cat inca mai sunt!"

Haideti sa ajutam impreuna bunicii care, din motive infinite, au ramas singuri si nu se pot descurca astfel!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

SUSŢIN PROIECTUL

O masa calda

În România există mii de bătrâni invalizi și singuri, care nu-și mai pot găti mâncarea sau care să poată merge la cumpărături. De asemenea, exista zeci de mii de copii care se culca pe burta goala sau, mai rau, traiesc pe strazi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
06 Dec 2016
Sa traiesti o mie de ani Popenstein!!
09 Nov 2016
La multi ani Vero!
08 Nov 2016
LA MULTI ANI VERONICA!
08 Nov 2016
05 Nov 2016
La Multi Ani cu sanatate, cu iubire, cu cantec si voie buna! Te imbratisez cu drag!
30 Oct 2016

Madalina Liliana Manea

21 RON
La multi ani si multe împliniri! Frumoasa inițiativa. Te pup si sper sa ne vedem mai des ☺
26 Oct 2016

Laura Parvan

40 RON
Bravo vero! Pre la multi ani!
26 Oct 2016
Veronica Popescu : Fight for Life Charity
Cel mai frumos cadou de ziua mea!!!!