Împreună îi putem da o șansă la o viață normală acestui îngeraș!

 

Maria Amalia Onuțu Fight for Life Charity

58% Complete
290 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Andreea este un copil care la această vârstă fragedă se confruntă cu probleme majore de sănătate, aceasta a suferit de leucemie iar la ultima cură cu citostatice a făcut un atac cerebral, fapt care a imobilizat-o la pat. Când s-a trezit din comă nu mai știa să vorbescă,să meargă și era oarbă, deși medicii din România nu i-au mai dat nici o șansă fetiței pentru a-și recupera vederea, medicii din Italia au spus că are 80% șanse să devină un copil normal.

Familia Andreei este într-un moment dificil al vieții, moment în care se văd neputincioși în fața problemelor de sănătate ale fetiței lor și din păcate nici resursele financiare nu îi ajută pentru a o duce pe fetiță la sedințe de kinetoterapie care ar trebui să aibă loc zilnic, la Constanța, dar din cauza lipsei banilor aceștia își pot duce fetița o dată sau de două ori pe săptămână.

Noi ne propunem ca împreună cu dumnevoastră, oameni cu suflet, să o ajutăm pe Andreea să devină un copil sănătos, un copil normal ca toți ceilalți, astfel aducând zâmbetul și pe buzele doamnei Luminița, mama acesteia, pentru că nimic nu este mai important pentru o mama decât să își vadă copilul sănătos.

Pentru Andreea orice bănuț contează, orice sumă, poate neînsemnată pentru mulți dintre noi pentru această fetiță înseamnă mult, înseamnă șansa la o viață normală, șansa la a fi sănătoasă.

Am încredere că împreună putem face o faptă bună, împreună îi putem readuce sănătatea Andreei.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

SUSŢIN PROIECTUL

Salveaz-o pe Andreea

Andreea are sapte ani si este din Adamclisi, judetul Constanta. A invins leucemia, dar a ramas cu grave probleme neurologice. Acum nu poate vedea si nici sa vorbeasca. Speranta ei sta intr-un tratament revolutionar, biologic, de detoxifiere a organismului si in sedinte zilnice de kinetoterapie, care depaseste o mie de euro. Totoata, Andreea este programata la Spitalul Meyer, din Florenta, Italia, unde va fi examinata de unul dintre cei mai buni profesiori neurologi.

 

 

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. Pana pe 15 decembrie vor incerca sa stranga cat mai multe fonduri pentru proiecte sociale pe care au ales sa le sustina prin platforma Galantom. O intrecere in care cei mai mari castigatori sunt beneficiarii proiectelor sociale sustinute.  O idee asa de fai

 

7 Donații

29 Sep 2017

Anonymous

75 RON
29 Sep 2017

Anonymous

30 RON
10 Dec 2016
02 Dec 2016
Bafta!:)
24 Nov 2016

Anonymous

10 RON
22 Nov 2016

Anonymous

30 RON
20 Nov 2016