Salveaz-o pe Andreea

Pe Andreea Stafie o stim de pe Facebook. In urma cu mai bine de un an am vazut un filmulet cu ea, in care aparea o fetita minunata bolnava de leucemie, care la ultima cura de citostatice a facut atac cerebral si a intrat in coma. De atunci copilul destept, amuzant si plin de viata s-a transformat intr-o leguma.

Cand s-a trezit din coma nu mai stia sa vorbeasca, sa mearga si era oarba. Au urmat sute de crize de epilepsie si nopti nedormite. La Andreea am vazut pentru prima data cum arata o criza de epilepsie. Cade pur si simplu, face spume la gura si i se inclesteaza tot corpul…..In toamna, cu totii am pus mana de la mana si i-am ajutat pe parintii ei sa o duca in Italia, la Spitalul Meyer din Florenta, unde a fost consultata de unii dintre cei mai buni profesori neurologi din Europa.

Desi medicii din Romania le-au spus de multe ori parintilor ca Andreea este condamnata sa fie oarba toata viata, ca are creierul afectat in proportie de 50%, in Italia medicii i-au dat un diagnostic imbucurator: are sanse de peste 80% sa devina un copil normal si sa-i revina chiar si vederea. I-au schimbat Andreei total tratamentul impotriva crizelor epileptice si i-au recomandat kinetoterapie si masaje zilnic, sapte zile din sapte.

Cum Andreea locuieste la 60 de kilometri de cea mai apropiata clinica de kinetoterapie, naveta la Constanta a devenit un calvar pentru ea. Toata noaptea sta treaza si ziua doarme. Urla dimineata cand trebuie sa plece spre Constanta. Motiv pentru care face doar o sedinta sau doua pe saptamana.

Un alt motiv, si poate cel mai important, este lipsa banilor, intrucat parintii nu-si permit sa plateasca tratamentele, sedintele de kinetoterapie si transportul, care, cumulate, depasesc 1.000 de euro pe luna. Cu toate acestea, rezultatele au inceput sa apara: Andreea merge singura, face extrem de rar crize de epilepsie, iar alaltaieri a strigat-o pe mama ei „Ama”. Medicii neurologi si kinetoterapeuti ne-au spus, insa, ca Andreea trebuie obligatoriu sa vina zilnic la tratament si sa evite pe cat se poate naveta, care este extrem de obositoare pentru ea.

Suntem decisi sa o ajutam cat putem pe Andreea, astfel incat Luminita, mama ei sa poata inchiria o garsoniera sau un apartament in Constanta, aproape de clinica, sa-i platim tratamentele zilnice si medicamentatia si alimentatia, astfel incat sa-si poata recapata lumina ochilor si sa poata sa fie din nou un copil sănătos.

Va îndemn pe toti sa ne rugam pentru Andreea, poate se va face o minune, sa poata vedea si sa vorbeasca din nou.

O putem ajuta cu totii si prin mici donatii. Nu trebuie sa donam o avere, dar cu cat ne vom strange mai multi, cu atat vom reusi sa facem rost de suma de 12.000 de euro, necesara pentru un an de zile. Copilul acesta chiar are sanse sa se faca bine.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

31

Suma:

2,095 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Salveaz-o pe Andreea

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

75 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

In beneficiul: Salveaz-o pe Andreea

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. 

2,020 RON

Suma:

3

Galantomi:
30 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
15% Complete

Împreună îi putem da o șansă la o viață normală acestui îngeraș!

Andreea este un copil care la această vârstă fragedă se confruntă cu probleme majore de sănătate, aceasta a suferit de leucemie iar la ultima c

500 RON Target
140 RON Suma
5 Donatii
28% Complete

Andreea are nevoie de noi!

Întotdeauna am mers pe principiul că doi pot face mai mult decât unul, că în mai mulți lucrurile se rezolvă mai repede și mai ușor decât dac

500 RON Target
535 RON Suma
14 Donatii
100% Complete

Impreuna va fi mai bine!

Incep prin a va prezenta cazul Andreei, o fetita care a suferit de leucemie, iar din cauza tratamentului cu citostatice a suferit un atac cerebral si

500 RON Target
1,345 RON Suma
11 Donatii
100% Complete