Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

O masa calda

Status: Fundraising

În România există mii de bătrâni invalizi și singuri, care nu-și mai pot găti mâncarea sau care să poată merge la cumpărături. De asemenea, exista zeci de mii de copii care se culca pe burta goala sau, mai rau, traiesc pe strazi.

[ Show more ]

13,755 RON

Raised:

24

Supporters:

119

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

O masă caldă  este unul din proiectele noastre de suflet.Prin intermediul acestui proiect oferim mancare oamenilor nevoiasi si batranilor bolnavi si singuri care nu mai pot iesi afara din casa si nu mai pot sa-si prepare hrana. În general, bătrânii carora le impartim mancare sunt bolnavi și cu pensii minime, din care, după ce-și plătesc întreținerea și medicamentele nu le mai rămâne nimic. De cozonaci, tort, sarmale, drob sau o sticlă de vin sau de suc nici nu se pune problema.

De la inceputul pandemiei de Coronavirus si pana in prezent, am oferit mancare, alimente de baza, detergenti, masti si produse dezinfectate la peste 600 de oameni vulnerabili, izolati in propriile case de teama noului virus.

Pe viitor dorim să continuăm acest proiect de suflet și să-l extindem, astfel încât să le putem oferi bătrânilor si copiilor cel puțin o dată pe săptămână o masă caldă.

Cine va imparti cadourile? Echipa de voluntari si de ambasadori „Fight for life Charity”, impreuna cu Dumneavoastra, Galantomii nostri.