Ștefania Costache - Fight for Life Charity

Cel mai frumos cadou de ziua mea

150 RON Donatii stranse
7.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Unul dintre cele mai mari regrete este că nu am reușit să o duc pe Mae a mea să vadă marea. Mi-am pierdut bunica înainte să apuc să fac asta. M-ar bucura mult ca dacă nu am reușit cu bunica mea, măcar să reușesc cu bunica cuiva. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fight for Life Charity

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

Vacanta pentru bunici

Daca oamenii din Occident, o data cu pensionarea calatoresc mai mult decat in tinerete pentru ca au mai mult timp la dispozitie, in Romania, mai mult de jumatate din batrani asteapta moartea. Peste 40%ndin pensionarii romani nu au fost niciodata plecati intr-un concediu sau nu au vazut niciodata marea sau muntii. De asemenea, unul din doi batrani traieste singur.

1 Donatii

Sper sa reusesti sa iti indeplinesti dorinta si iti tin pumnii stransi.
14 Oct 2019