Emilia Hategan - Fight for Life Charity

Cel mai frumos cadou de ziua mea! /The best gift for my birthday!

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

Nothing is more beautiful than sharing the joy with those in need! This year I've decided to give my birthday away to a cause that I care about.

The best gift you can give me for my birthday is to join me and donate something to this cause.

Together we can make a change!

Thank you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fight for Life Charity

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

O masa calda

În România există mii de bătrâni invalizi și singuri, care nu-și mai pot găti mâncarea sau care să poată merge la cumpărături. De asemenea, exista zeci de mii de copii care se culca pe burta goala sau, mai rau, traiesc pe strazi.

5 Donatii

01 mai 2020

Anonymous

100 RON
01 apr 2020
LA multi ani!
31 mar 2020

Anonymous

200 RON
28 mar 2020

A + R

100 RON
La multi ani cu fapte bune si alaturi de Ioșka!
27 mar 2020