Impreuna va fi mai bine!

 

Laura Elena Goaga Fight for Life Charity

100% Complete
1,345 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații

Incep prin a va prezenta cazul Andreei, o fetita care a suferit de leucemie, iar din cauza tratamentului cu citostatice a suferit un atac cerebral si a intrat in coma, transformand-o intr-o leguma. Dupa ce s-a trezit, aceasta nu mai stia sa vorbeasca, sa mearga si sa vada. Medicii din Romania le-au spus de multe ori parintilor ca Andreea este condamnata sa fie oarba toata viata, dar medicii din Italia le-au spus ca Andreea are sanse de peste 80% sa devina un copil normal si sa-i revina chiar si vederea. I-au schimbat Andreei total tratamentul impotriva crizelor epileptice si i-au recomandat kinetoterapie si masaje zilnic, sapte zile din sapte.

Andreea face naveta la Constanta o data sau de doua ori pe saptamana, dar ea trebuie sa se duca zilnic. Acest lucru nu este posibil deoarece Andreea este foarte obosita de la drum, pentru ca toata noaptea sta treaza si ziua doarme, urla dimineata cand trebuie sa plece la Constanta.

Sper sa o putem ajuta pe Andreea, astfel incat mama ei sa poata inchiria o garsoniera sau un apartament in Constanta, aproape de clinica, sa-i asiguram tratamentele zilnice si medicamentatia si alimentatia, astfel incat sa-si poata recapata lumina ochilor si sa poata sa fie din nou un copil sănătos.

Eu cred ca acest suflet nevinovat se va face bine. Daca si voi credeti acest lucru, haideti sa ajutam impreuna!

Orice donatie este bine venita.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

SUSŢIN PROIECTUL

Salveaz-o pe Andreea

Andreea are sapte ani si este din Adamclisi, judetul Constanta. A invins leucemia, dar a ramas cu grave probleme neurologice. Acum nu poate vedea si nici sa vorbeasca. Speranta ei sta intr-un tratament revolutionar, biologic, de detoxifiere a organismului si in sedinte zilnice de kinetoterapie, care depaseste o mie de euro. Totoata, Andreea este programata la Spitalul Meyer, din Florenta, Italia, unde va fi examinata de unul dintre cei mai buni profesiori neurologi.

 

 

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. Pana pe 15 decembrie vor incerca sa stranga cat mai multe fonduri pentru proiecte sociale pe care au ales sa le sustina prin platforma Galantom. O intrecere in care cei mai mari castigatori sunt beneficiarii proiectelor sociale sustinute.  O idee asa de fai

 

11 Donații

29 Nov 2016

Anonymous

35 RON
28 Nov 2016

Anonymous

100 RON
22 Nov 2016

Anonymous

370 RON
20 Nov 2016

Anonymous

150 RON
18 Nov 2016
18 Nov 2016

Anonymous

10 RON
18 Nov 2016
17 Nov 2016
Sa se faca bine!
17 Nov 2016
Multa sanatate fetitei, iar parintilor le doresc putere si incredere.
17 Nov 2016

Anonymous

20 RON
17 Nov 2016