Ce-mi doresc de ziua mea

 

Andrada Marian Fight for Life Charity

80% Complete
80 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Accesul la educatie înseamnă pentru mulţi tineri o şansă de a duce o viaţă mai bună. Lumea este alcatuita din multe inegalităţi. Unii au totul, alţii n-au nimic. Fiecare dintre noi poate echilibra aceasta balanta sustinand din putinul sau educaţia unui copil din medii devaforizate, pentru a asigura acestor copii un viitor.

Ei nu au precum copiii nostri telefoane, tablete sau laptopuri pentru a putea face scoala online. Multi dintre ei au ramas repetenti pentru ca nu au putut intra online, zi de zi, alaturi de profesorii si de colegii lor, pentru a face cursuri. Avem o listă lungă cu cereri de la copii, care vor să faca școală, dar nu au cu ce. Nu au nici tehnologia necesara si nici macar caiete si ustensile de scris.

Ei nu au nicio vină că părinții i-au abandonat într-un centru de plasament, sau că folosesc banii pentru a cumpăra orice altceva, mai puțin lucruri pentru copii. Noi știm asta și încercăm să salvăm prin educație cât mai mulți copii.
Și tu poți ajuta un copil să meargă la școală. Cu o donație de doar 5, 10, 20 de lei, chiar poți schimba destine.

Fundatia Fight for Life Charity a pregatit in ultimii cinci ani pentru școală cu haine noi, încălțăminte, rechizite și ghiozdane peste sase sute de copii care provin din familii foarte sărace sau din centre de plasament.

”Dar din dar se face rai”. Este posibil, ce credeţi?!
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. În familiile sărace, marginalizate, există mulți copii care ar vrea din tot sufletul să meargă la grădiniță sau la școală, dar nu pot din cauza faptului că nu au un ghiozdan, nu au rechizite sau măcar o pereche de pantofi cu care să se încalțe. De uniformă nici nu se pune problema.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Sebastian

30 RON
Sa aveti speranta, comuniune și mai ales iubire.
25 Mar 2021

A.

10 RON
10 Sep 2020
10 Sep 2020

Anonymous

30 RON
Fie ca initiativa ta sa fie rasplatita insutit :)
10 Sep 2020
Andrada Marian : Fight for Life Charity
Ce-mi doresc de ziua mea