Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Bogdan Geangavelea Fight for Life Charity

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
90,000 RON
Target
0
Donații

Eric Mitran era un copil perfect sanatos, vesel si cuminte. Asta pana acum patru luni, cand a facut o febra foarte mare si a intrat in coma. A fost diagnosticat cu Encefalita Autoimuna, o boala extrem de rara si grava, la spitalul Matei Bals din Bucuresti. Medicii români nu ii mai dau sanse derecuperare. Spun ca va ramane un copil cu probleme toata viata. Medicii italieni, insa, sunt de cu totul alta parere. Neurologii de la Spitalul de copii din Catania, Italia, au analizat cazul lui Eric si sustin ca, prin tratament medicamentos adecvat si prin multa kinetoterapie, copilul are sanse enorm de mari de recuperare.

supravietuire, insa parintii nu au renuntat si au cautat peste tot. Speranta lor vine de la Spitalul Children's hospital din Philadelphia (SUA), loc unde, pana acum, s-au tratat multe cazuri de encefalita autimuna.

Costurile sunt insa uriase, peste 20.000 de euro, suma mult peste puterile parintilor lui Eric. De aceea, Sergiu si Mari, parintii lui Eric fac apel la noi toti sa-i ajutam sa-si salveze puiul, sa-l ajutam sa se faca bine. Putem renunta la un pachet de tigari, la un parfum, la o crema, la o seara in oras, la o paine intr-o zi si sa punem mana de la mana sa-l salvam pe Eric.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

SUSŢIN PROIECTUL

Viata pentru Eric

Mitran Eric Florin are doi ani si este singurul copil al unei familii modeste din Alexandria. Este grav bolnav de o forma rara de encefalita. Medicii romani i-au dat copilului sanse foarte mici de supravietuire. Parintii si-au pus toate sperantele in Spitalul de copii din Catania, Italia, loc unde, pana acum, s-au tratat multe cazuri de encefalita autoimuna.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!