Salveaz-o pe Andreea

Pe Andreea Stafie o stim de pe Facebook. In urma cu mai bine de un an am vazut un filmulet cu ea, in care aparea o fetita minunata bolnava de leucemie, care la ultima cura de citostatice a facut atac cerebral si a intrat in coma. De atunci copilul destept, amuzant si plin de viata s-a transformat intr-o leguma.

Cand s-a trezit din coma nu mai stia sa vorbeasca, sa mearga si era oarba. Au urmat sute de crize de epilepsie si nopti nedormite. La Andreea am vazut pentru prima data cum arata o criza de epilepsie. Cade pur si simplu, face spume la gura si i se inclesteaza tot corpul…Medicii din Romania nu-i mai dau nicio sansa, insa profesorul neurolog, Genitori, de la Spitalul Meyer din Florenta, Italia, a vazut analizele Andreei si a programat-o la un consult. La prima vedere a analizelor, profesorul Genitori spune ca Andreea are mari sanse de recuperare. Pentru deplasarea in Italia, parintii Andreei, oameni extrem de modesti, au nevoie de cel putin o mie de euro, bani absolut imposibil de strans pentru ei. Cheltuielile cu spitalizarea Andreei de pana acum, i-au coplesit, pur si simplu.

De asemenea, Andreei i s-a recomandat si un tratament biologic, de detoxifiere a organismului sau intoxicat de atatea medicamente. Pretul tratamentului este de 5.000 de lei, mult peste puterile financiare ale parintilor sai. Haideti sa o ajutam cu totii!

UPDATE: Andreea a ajuns in Italia. Profesorul Genitori afirma ca are sanse in proportie de 80% sa redevina un copil normal, cu conditia sa aiba un regim alimentar foarte sanatos si sa faca sedinte zilnice de kinetoterapie.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

38

Suma:

2,415 RON

Evenimente fundraising

01 Oct 2017

Chisinau International Marathon ~ 2017

In beneficiul: Salveaz-o pe Andreea

La 1 octombrie 2017, organizația sportivă Sporter va desfășura cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău.

170 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Salveaz-o pe Andreea

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

75 RON

Suma:

2

Galantomi:
1 Donatii
31 Dec 2016

ASE Fundraising Challenge ~ 2016

In beneficiul: Salveaz-o pe Andreea

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. 

2,170 RON

Suma:

3

Galantomi:
32 Donatii

Pagini fundraising

Alerg la Chisinau International Marathon pentru Andreea

Sunt tatal unui copil sănătos de 7 ani si jumatate. Este greu de inchipuit, dar încerc să înteleg drama familiilor care au un copil grav bolnav.

500 RON Target
170 RON Suma
5 Donatii
34% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
15% Complete

Împreună îi putem da o șansă la o viață normală acestui îngeraș!

Andreea este un copil care la această vârstă fragedă se confruntă cu probleme majore de sănătate, aceasta a suferit de leucemie iar la ultima c

500 RON Target
290 RON Suma
7 Donatii
58% Complete

Andreea are nevoie de noi!

Întotdeauna am mers pe principiul că doi pot face mai mult decât unul, că în mai mulți lucrurile se rezolvă mai repede și mai ușor decât dac

500 RON Target
535 RON Suma
14 Donatii
100% Complete

Impreuna va fi mai bine!

Incep prin a va prezenta cazul Andreei, o fetita care a suferit de leucemie, iar din cauza tratamentului cu citostatice a suferit un atac cerebral si

500 RON Target
1,345 RON Suma
11 Donatii
100% Complete