Construim viitor

Dupa ce le-a ars casa, familia Serban din Crevedia, judetul Giurgiu, a fost nevoita sa se mute intr-o asa zisa casa, a unei rude indepartate. Tatal a plecat in Anglia, la munca, sa faca rost de bani sa-si reconstruiasca locuinta, dar a avut un accident de munca si a trebuit sa se intoarca, invalid, acasa.

Asociatia noastra i-a vizitat si le-a oferit incaltaminte groasa, geci, haine noi noute, mancare si jucarii.

Copiii traiesc intr-o saracie lucie. Niste copii care statu la geamul unui grajd. Nici grajd, defapt nu putem numi casa lor, ca si acela arata mai bine... Cu toate astea, in casuta era curat, iar copiii erau curati. Nu am cuvinte sa va povestesc cum se bucura de absolut orice. S-au bucurat toti, mai putin Cristi, unul dintre baietei care este orb din nastere nu si-a putut admira si el hainutele cele noi.

Haideti sa punem mana de la mana, sa donam fiecare cat avem. Poate mai avem materiale de constructie ramase.... Haideti ca in primavara sa facem o gasca mare de voluntari si sa mergem cu totii sa le construim o casuta.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

40

Suma:

8,450 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Construim viitor

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Construim viitor

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,700 RON

Suma:

1

Galantomi:
14 Donatii
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Construim viitor

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

6,750 RON

Suma:

1

Galantomi:
26 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

VOI SUNTETI CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA

Ghidata de un puternic sentiment de multumire pentru ceea ce mi-a oferit Universul pana acum, anul acesta am decis sa-mi donez ziua in beneficiul unei

500 RON Target
1,700 RON Suma
14 Donatii
100% Complete

Dar din Dar se face Rai

Dragi prieteni,  Nu mai e mult si in viata mea se apropie un moment aniversar important:in cateva zile, voi implini 40 de ani! Viata a fost cu mine

1 RON Target
6,750 RON Suma
26 Donatii
100% Complete