Casuta Violetei

Violeta Vinogradof se lupta cu doua boli cumplite: cancerul de col uterin, care o macina zilnic, si autismul baietelului ei de 12 ani.

Are trei copii pe care-i creste singura: Ovidiu, de 12 ani, bolnav de autism, si Georgian si Florin, de 17 si 18 ani. Sot nu are. Nici parinti. E orfana de la patru ani. Mama ei a murit tot de cancer de col uterin. Nu are pe nimeni, in afara de cei trei copii si cele doua boli cumplite cu care se lupta zilnic: autismul lui Ovidiu si cancerul ei....

Locuieste intr-o locuinta improvizata, inchiriata, un fost magazin din satul Urseiu, Dambovita, unde sta cu cei trei baieti. Are si ea o casuta, mostenita de la bunica ei. Dar casa este atat de veche, incat peretii s-au crapat din cauza vechimii si a alunecarilor de teren si trebuie demolata.

Ne-am oferit sa-i platim chiria. Cu greu a acceptat, in ciuda faptului ca venitul familiei consta doar in pensia ei de insotitor a copilului. "Sunt oameni si mai amarati ca noi. Poate ei au mai multa nevoie", ne-a zis.
In prezent face cure de citostatice si de radioterapie la Fundeni. Vine pe fuga la Bucuresti, sa nu cumva sa-l lase pe Ovidiu prea mult fara ea. Si cum bani nu are, nici la spital nu se inghesuie doctorii sa-i dea prea multa atentie. Spera din rasputeri sa invinga cancerul, sa poata sa-si creasca baietii.

Impreuna o putem ajuta. Haideti sa facem cu totii o minune, sa reusim sa-i platim tratamentele si sa-i reconstruim casuta. Ne-am sfatuit cu cativa constructori, care ne-au spus ca preturile materialelor pentru o casuta cu doua camere si o bucatarie nu ar trebui sa depaseasca 3.000 de euro. Pana acum am reusit sa strangem pentru casuta Violetei 800 de lei. De asemenea, o doamna ne-a promis ca ne va dona ceva caramida si tigla, ramase de la o casa demolata.

Cei care doresc sa o ajute pe Violeta si vor mai multe detalii, pot suna la 0740237968

Povestea completa a Violetei o puteti citi aici http://www.fightforlife.ro/casuta-violetei.php

Va multumim din suflet!

#casutavioletei #viatapentruvioleta

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

20

Suma:

2,555 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Casuta Violetei

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,555 RON

Suma:

2

Galantomi:
20 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

A mai trecut un an si iar implinesc o "frumoasa varsta"... Am tot ce-mi doresc: un super barbat alaturi si destept, pentru ca m-a luat de nevasta, pri

1,000 RON Target
1,555 RON Suma
13 Donatii
100% Complete

De ziua mea, cadoul fiecaruia dintre noi

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
1,000 RON Suma
7 Donatii
100% Complete