Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

Ajutor pentru Andreea

Status: Financed

Andreea Stafie are opt ani, a luptat cu leucemia, iar când toată lumea credea că a învins boala, Andreea, o fetiţă cu părul bălai şi ochii mari, a făcut atac cerebral şi a intrat în comă. După o lună, fetiţa s-a trezit însă viaţa i s-a schimbat la 180 de grade. A orbit, nu mai vorbeşte şi este dependentă de mama ei. Medicii din Italia îi dau Andreei o şansă, însă pentru familia greu încercată, banii sunt o piedică.

[ Show more ]

2,396 RON

Raised:

1

Supporters:

19

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In 2013, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică, o boală care i-a răpit copilăria, pofta de viață și zâmbetul jucăuș, iar de atunci, obrajii părinților nu se mai usucă de lacrimi.
“Am făcut analize. S-a pus un diagnostic până să ajungem la București: leucemie. Am ajuns la București, i s-a făcut puncție lombară și întradevăr ni s-a spus că este bolnavă de leucemie“, a declarat Elena Stafie, mama Andreei.

Dumnezeu le-a dat putere să lupte, iar oamenii cu suflet mare i-au ajutat cu bani, pentru ca Andreea să țină piept bolii. Și când aveau motive de bucurie și se pregăteau să plece din spital, lumea lor s-a prăbușit din nou. La ultima cură de citostatice, organismul fragil al fetiței a cedat, a făcut atac cerebral și a intrat în comă. După o lună, Andreea s-a trezit. Numai că ochii ei mari își pierduseră strălucirea, orbise, și nu mai putea să vorbească sau să se miște.

“Andreea este un copil ambițios. Așa a fost de mică.. A luptat să trăiască. Este un copil care se agață de orice chiar dacă nu vede și nu vorbește“, povesteste mama copilei.

Părinții au găsit putere să se ridice și după această lovitură. Au dus-o pe Andreea la un spital din Florența, unde medicii au stabilit că are șanse de peste 80 la sută să devină un copil normal. I-au schimbat tratamentul și i-au recomandat kinetoterapie și masaje zilnic.

“Contează foarte mult să aibă și sprijinul familiei și să aibă un tratament constant“, a precizat Mihaela Ardeleanu, kinetoterapeut.

După o perioadă, rezultatele au început să apară. Andreea merge pe propriile picioare, însă familia greu încercată nu mai are bani pentru tratamente. Oamenii care locuiesc în Adamclisi s-au mutat cu chirie într-un apartament din Constanța, tocmai pentru ca fata să poată urma ședințele de terapie.Tratamentele lunare depasesc costul de 1000 euro, iar familia greu incercata nu reuseste sa acopere
aceste cheltuieli.


“Nu mi-a mai spus mamă de doi ani. Nu vede. Cel mai mult asta îmi doresc pentru că pentru ea trăiesc“, a mai spus mama Andreei.

Haideti sa o ajutam pe Andreea sa-si recapete lumina ochilor! Sa-i ajutam pe parintii ei sa-i plateasca sedintele de kinetoterapie si sa-i cumpere tratamentele adecvate. Acest copil greu incercat chiar are sanse mari sa redevina copilul care a fost candva.