Viata pentru Emil

Status: Finantat

Poate l-ai ascultat cântând cu sufletul pe scenă, la bassul lui preferat, în trupele Amberskin, Moonfellas și cu Gențiana Ganea. Și de fiecare dată, te-ai bucurat și tu alături de el, de pasiunea și bucuria pe care le punea în fiecare acord.Acum are nevoie disperata de ajutor ca sa traiasca. Sufera de cancer, are o tumora rară retroperitoneală gigant si are nevoie disperata de 30.000 de euro pentru a se opera in Germania.

Suma:

595 RON

Galantomi:

1

Donatii:

8

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Emil e un tânăr frumos, talentat, pasionat de muzica lui și darnic. Până într-atât de pasionat, încât și cele 6 cicluri de chimioterapie intensivă prin care a trecut până acum, le-a făcut în felul lui, cu acordurile de chitară ale lui ”Andri Popa” sau “I'm not the only one” pe holurile sectiei de Oncologie Tirgu- Mures.
Da, Emil suferă de cancer…
Mai exact, o tumora rară retroperitoneală gigant, de 20 x 18 x 16 cm, care a pus pe pauză, la 26 de ani, viața și visele prietenului nostru, oferindu-i în schimb dureri îngrozitoare pe care analgezicele nu le mai puteau ameliora, săptămâni intregi.


Cu toate acestea, când prietenii s-au oferit să îl sprijine cu un concert de susținere în Decembrie 2017, a fost de acord cu o singură condiție: să cânte și el alături de ei. Așa simțea el că trebuia să se implice pentru oamenii care doreau să îl ajute. Și nu s-a oprit aici, ci a cântat și la evenimente caritabile, așa cum a mai facut de multe ori pentru semeni și cauze care aveau nevoie de sprijin.

Desi ”Tumi”, așa cum a botezat-o Emil, s-a mișcorat considerabil în urma chimioterapiei, ea invadează aorta și a atins ficatul. Exista șansa de a efectua un tratament specializat pe baza unor teste genetice, urmate de chimioperfuzie și hipertermie la o clinica din Germania, tratament care îl va pregăti pe prietenul nostru, fratele meu pentru operație.


Din păcate, nici un plan la 26 de ani nu te pregătește pentru un astfel de fond de urgențe medicale.

Pana acum a strans aproximativ 20.000 de euro. Mai are nevoie de 30.000 de euro pentru tratamentul si operatia la clinica din Germania, care costa 50.000 de euro. Haideti sa-l ajutam cu totii si sa-i oferim sansa la viata!