Viata pentru Emil

Emil e un tânăr frumos, talentat, pasionat de muzica lui și darnic. Până într-atât de pasionat, încât și cele 6 cicluri de chimioterapie intensivă prin care a trecut până acum, le-a făcut în felul lui, cu acordurile de chitară ale lui ”Andri Popa” sau “I'm not the only one” pe holurile sectiei de Oncologie Tirgu- Mures.
Da, Emil suferă de cancer…
Mai exact, o tumora rară retroperitoneală gigant, de 20 x 18 x 16 cm, care a pus pe pauză, la 26 de ani, viața și visele prietenului nostru, oferindu-i în schimb dureri îngrozitoare pe care analgezicele nu le mai puteau ameliora, săptămâni intregi.


Cu toate acestea, când prietenii s-au oferit să îl sprijine cu un concert de susținere în Decembrie 2017, a fost de acord cu o singură condiție: să cânte și el alături de ei. Așa simțea el că trebuia să se implice pentru oamenii care doreau să îl ajute. Și nu s-a oprit aici, ci a cântat și la evenimente caritabile, așa cum a mai facut de multe ori pentru semeni și cauze care aveau nevoie de sprijin.

Desi ”Tumi”, așa cum a botezat-o Emil, s-a mișcorat considerabil în urma chimioterapiei, ea invadează aorta și a atins ficatul. Exista șansa de a efectua un tratament specializat pe baza unor teste genetice, urmate de chimioperfuzie și hipertermie la o clinica din Germania, tratament care îl va pregăti pe prietenul nostru, fratele meu pentru operație.


Din păcate, nici un plan la 26 de ani nu te pregătește pentru un astfel de fond de urgențe medicale.

Pana acum a strans aproximativ 20.000 de euro. Mai are nevoie de 30.000 de euro pentru tratamentul si operatia la clinica din Germania, care costa 50.000 de euro. Haideti sa-l ajutam cu totii si sa-i oferim sansa la viata!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

595 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Viata pentru Emil

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

595 RON

Suma:

4

Galantomi:
8 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou pentru Emil

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
165 RON Suma
4 Donatii
33% Complete

Ziua mea - Viata pentru Emil

(RO) Anul acesta, de ziua mea, imi doresc sa ajut. Imi doresc ca in loc de o super petrecere cu flori, cadouri, bautura si bani aruncati degeaba, toti

2,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

4Emil

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cadou de martisor, de ziua mea si de toate celelate ocazii- sa se faca fratele meu bine

Ce faci cand fratele tau mai mic a fost diagnosticat cu cancer? te rogi?- cu totii o facem. te poti alatura si tu. cauti doctori?- am gasit Acum, avem

1,000 RON Target
430 RON Suma
4 Donatii
43% Complete