Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

Vacanta pentru toti copiii

Status: Fundraising

Prin proiectul "Vacanta pentru toti copiii" ne-am propus oferim tabere gratuite pentru trei sute de copii abandonati sau care provin din familii extrem de sarace. 

[ Show more ]

4,200 RON

Sumă:

1

Galantomi:

26

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin proiectul "Vacanta pentru toti copiii" ne-am propus să-i răsplătim pe copiii cu rezultate bune la învățătură și la competițiile sportive, iar pe cei cu rezultate mai puțin bune, să-i motivăm să fie mai atenți și mai silitori.

In anul 2018 am reusit sa organizam trei tabere, in Delta Dunarii si in Masivul retezat, pentru o suta de copii saraci sau abandonati. Copiii ne-au spus ca au avut parte de cea mai frumoasa saptamana din viata lor. S-au intors din tabara mult mai voiosi si mai increzatori in fortele proprii. Ne-au promis ca vor invata bine si vor fi cuminti pentru a merge si alta data in tabara. 

Pentru anul 2019 ne-am propus sa triplam numarul copiilor beneficiari. pentru asta avem nevoie de ajutor, atat financiar, pentru a putea plati costul taberelor, al echipamentelor, al hainelor copiilor, cat si fizic. Avem nevoie de voluntari iubitori de copii, care sa ne insoteasca in tabere alaturi de copii.

 

De ce ne este atat de drag acest proiect? Pentru ca toti copiii au nevoie de recreere si sa-si creeze amintiri frumoase si speranta in viitor. Centrele de plasament sunt situate, de regulă, în zone foarte rău famate. Copiii nu cunosc mai mult decat centrul de plasament, imprejururimile acestuia si mersul la scoala. Cu toate acestea, copiii sunt foarte buni. Aproape toti dintre ei rezultate bune la scoala, iar foarte multi sunt campioni la sah, la arte martiale si la fotbal.
De cinci ani, asociatia noastra ii ajuta pe micutii din centrele de plasament, si organizeaza campanii frumoase, la ei, precum “Scrisoare pentru Mos Craciun”, “Imbraca un copil de Paste” sau “Toti copiii trebuie sa mearga la scoala”. Ne-am dat seama, insa, ca ei, pe langa lipsurile materiale, au nevoie sa iasa cat mai des din aceste centre si din aceste cartiere. Sa iasa, ca sa li se deschida orizonturile, sa vada ca exista viata, si chiar foarte frumoasa, si dupa blocurile gri in care traiesc ei, unde nu vad altceva decat droguri, bautura, violenta si prostitutie. 
Fiecare iesire din centrul de plasament este o noua experienta, iar timpul pe care il pretrec voluntarii alaturi de ei este mult mai apreciat decat jucariile si hainele pe care le primesc drept donatii.


Copiii din centrele de plasament au nevoie de experiente si amintiri frumoase, sa simta ca sunt importanti si iubiti, sa fie incurajati si sa se simta in siguranta. 

O tabara costa intre 850 si 1000 lei de copil, iar vestimentatia si echipamentele de vacanta ajung la circa 200 de lei.

Va multumim in avans pentru ajutor si va asteptam in echipa noastra, pentru a-i ajuta pe copii!