Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

Scrisoare pentru Moș Crăciun

Status: Fundraising

Moș Crăciun nu vine la copiii necăjiți sau dacă ajunge le oferă pungi de la Primărie. Noi vrem să le oferim copiilor exact cadourile visate, pe care i le-au scris lui Moș Crăciun în scrisoare.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

„Wow! Moșul mi-a adus exact de mi-am dorit! E pentru prima dată când Moș Crăciun îmi citește scrisoarea! Nu pot să cred!”, cam acestea sunt reacțiile copiilor abandonați când îi vizităm de Sărbători.

„Scrisoare pentru Moș Crăciun” este una dintre campaniile noastre de suflet, pe care o organizăm de 10 ani. În fiecare an îi rugăm pe copiii necăjiți de care avem grijă să-i scrie Moșului. Apoi, noi punem mâna pe scrisori și, de Sărbători, mergem la ei, împreună cu Moș Crăciun și le oferim exact ce au scris ei în scrisori că își doresc.

De ce facem asta? Pentru că așa fac toți copiii „normali”, iar aici ne referim la copiii noștri, care îi scriu lui Moș Crăciun și apoi primesc exact ce și-au dorit. Iar noi ne dorim să le oferim un strop de fericire copiilor abandonați, precum și copilașilor din familiile foarte sărace, care nu au nicio vină că s-au născut unde s-au născut.

De asemenea, dorim să le organizăm copiilor de la centrele de plasament și câte o petrecere, cu brad împodobit, cu Moș Crăciun, cu animatori, pizza și, de ce nu, chiar și cu trupa sau cu soliștii lor preferați.

Beneficiarii campaniei sunt 40 de copii abandonați in centrele de plasament și 20 de copii care provin din familii extrem de sărace.

Darurile le oferim în perioada 15-23 decembrie.

Așadar, vă provocăm să vă transformați în Moș Crăciun și să vă bucurați de bucuria oferită! Este divin!