Vacanta pentru bunici

Daca oamenii din Occident, o data cu pensionarea calatoresc mai mult decat in tinerete pentru ca au mai mult timp la dispozitie, in Romania, mai mult de jumatate din batrani asteapta moartea. Peste 40%ndin pensionarii romani nu au fost niciodata plecati intr-un concediu sau nu au vazut niciodata marea sau muntii. De asemenea, unul din doi batrani traieste singur.Multi batrani fie nu au pe nimeni, fie au fost abandonati de copii in propriile case sau in azile pentru varstnici.

Dorim sa venim in sprijinul acestor batrani, care au muncit din greu, au crescut copii, nepoti si stranepoti, iar acum isi duc cu greu batranetile. Pe langa campania deja existenta, "O masa calda", lansam campania "Vacanta pentru bunici", prin intermediul careia ne-am propus sa oferim vacante gratuite, in Delta Dunarii, la mare si la munte, pentru o suta de batrani singuri sau abandonati in azile. Ne-am propus ca prin aceasta campanie sa le putem oferi din nou zambetul pe buze si in suflet, sa-i facem sa uite macar pentru cateva zile de boli, de medicamente si de singuratate.

Costul unui sejur este de 900lei de persoana. In pret intra transportul si cazarea cinci zile cu pensiune completa. Pe langa acestea, vrem sa le asiguram si una sau doua excursii optionale, precum si imbracamintea adecvata pentru vacanta. 

Te invitam sa fii alaturi de noi si de bunicii nostri! Vino alaturi de noi si devino voluntar! Ne poti ajuta direct, prin a deveni ghidul batranilor in vacanta, de exemplu. Avem nevoie atat de oameni cat si de resurse financiare pentru a indeplini aceasta campanie frumoasa, de suflet. Va multumim in avans pentru ajutor!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

20

Suma:

3,300 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Vacanta pentru bunici

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

3,300 RON

Suma:

3

Galantomi:
20 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Unul dintre cele mai mari regrete este că nu am reușit să o duc pe Mae a mea să vadă marea. Mi-am pierdut bunica înainte să apuc să fac asta.

2,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
7.5% Complete

Sa daruim niste zambete (vacante)!

Ta-daaam, vine si ziua mea pe anul asta! Vestea buna este ca realizez ca am tot ce imi doresc si chiar mai mult. Familia mea este bine, sunt sanatoasa

2,700 RON Target
3,150 RON Suma
19 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete